Un act medical de cea mai bună calitate este dependent și de aparatura și consumabile medicale utilizate. De aceea, la MedAZ vă punem la dispoziție o ofertă generoasă de produse și consumabile medicale de cea mai bună calitate. Suntem o firmă de distribuție consumabile medicale și de laborator cu experiență. Echipa noastră vă oferă tot suportul necesar pentru achiziționarea produselor de care aveți nevoie. Vă punem la dispoziție servicii sigure, eficiente și complete, pentru a susține eficiența și calitatea actului medical.

Asigurăm calitate și diversitatea produselor, prețuri accesibile și oferte avantajoase. 

Suntem atenți la nevoile și la dorințele tale și venim în sprijinul actului medical cu o gamă variată de produse și consumabile medicale de calitate excepțională. Răspundem cu promptitudine și eficiență solicitărilor dumneavoastră și vă oferim cele mai bune soluții pentru reușita în activitatea desfășurată.

La MedAZ - consumabile medicale de la A la Z, găsiți, așa cum sugerează și numele, consumabile medicale de la A la Z. Fie că vorbim de dezinfectanți, manusi examinare latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea și depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule, aici găsiti soluția integrată. Dispunem de consumabile medicale pentru orice fel de spațiu, domeniu medical.

Asigurăm promptitudine în preluarea comenzilor, tot suportul de care ai nevoie la alegerea produselor și realizarea comenzii, disponibilitatea produselor, seriozitate și profesionalism.

Vă invităm să consultați portofoliul nostru de produse pentru a vă convinge de calitatea și diversitatea produselor noastre și vă așteptăm cu drag comenzile

Magazinul "medAZ.ro" face eforturi pentru a pastra integritatea si relevanta 100% a caracteristicilor, detaliilor si imaginilor produsului afisat. Specificatiile de mai sus inclusiv pozele si pretul sunt considerate doar pentru caracter informativ si pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Medaz.ro va ofera produse medicale si consumabile medicale de calitate produse de Brand-uri de renume in domeniul medical, si totodata acreditate si avizate de Ministerul Sanatatii. Cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu, am format o paleta de produse medicale de calitate verificate de clientii nostri cu un feedback pozitiv in urma folosirii acestora.

Printre produsele noastre se gasesc: consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie si multe altele.

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin continuarea utilizarii site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre www.medaz.ro. Afla mai multe

Datele personale de pe site-ul www.medaz.ro sunt folosite si stocate conform Regulamentului General de Protectie a Datelor (GDPR). Afla mai multe