Un act medical de cea mai buna calitate este dependent si de aparatura si consumabilele medicale utilizate. De aceea, la MedAZ va punem la dispoziție o oferta generoasa de produse si consumabile medicale de cea mai buna calitate. Suntem o firma de distributie consumabile medicale si de laborator cu experienta. Echipa noastra va ofera tot suportul necesar pentru achiziționarea produselor de care aveti nevoie. Va punem la dispozitie servicii sigure, eficiente si complete, pentru a sustine eficiența si calitatea actului medical.

Asiguram calitate si diversitatea produselor, preturi accesibile si oferte avantajoase.

Suntem atenti la nevoile si la dorintele tale si venim in sprijinul actului medical cu o gama variata de produse si consumabile medicale de calitate exceptionala. Raspundem cu promptitudine si eficienta solicitarilor dumneavoastra si va oferim cele mai bune solutii pentru reusita in activitatea desfasurata.

La MedAZ - consumabile medicale de la A la Z, gasiti, asa cum sugereaza si numele, consumabile medicale de la A la Z. Fie ca vorbim de dezinfectanti, manusi examinare latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea si depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule, aici gasiti solutia integrata. Dispunem de consumabile medicale pentru orice fel de spatiu, domeniu medical.

Asiguram promptitudine in preluarea comenzilor, tot suportul de care ai nevoie la alegerea produselor si realizarea comenzii, disponibilitatea produselor, seriozitate si profesionalism.

Va invitam sa consultati portofoliul nostru de produse pentru a va convinge de calitatea si diversitatea produselor noastre si va asteptam cu drag comenzile

Certificari management si asigurarea calitatii serviciilor medaz.ro

Asiguram calitatea serviciilor pe care le prestam, prin implementarea sistemului de managemen al calitatii - ISO 9001:2015

Partenerul tau medaz.ro certifica faptul ca intruneste si respecta cerintele unui "Brand de Incredere" conform standardului ISO 20671-1:2021 

Medaz.ro va ofera produse medicale si consumabile medicale de calitate produse de Brand-uri de renume in domeniul medical, si totodata acreditate si avizate de Ministerul Sanatatii. Cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu, am format o paleta de produse medicale de calitate verificate de clientii nostri cu un feedback pozitiv in urma folosirii acestora.

Magazinul "medAZ.ro" face eforturi pentru a pastra integritatea si relevanta 100% a caracteristicilor, detaliilor si imaginilor produsului afisat. Specificatiile, inclusiv pozele si pretul sunt considerate doar pentru caracter informativ si pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Printre produsele noastre se gasesc: consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie si multe altele.

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare