Plasturi

MedAZ este magazinul tau online de produse si consumabile medicale si de laborator de unde poti comanda tot ce ai nevoie pentru orice spatii si domenii medicale. Tot ce ai nevoie gasesti pe MedAZ la un click distanta. Consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie, iata doar cateva exemple de produse din ofertele online. Orice produs ai alege din ofertele personalizate din online poti sa fii sigur ca are avizele necesare de la Ministerul Sanatatii, este testat si verificat inainte de livrare, este sigur si de calitate.

Alege din Gama Variata de Plasturi Medicali: Plastic, Hartie, Material Netesut.

Te poti convinge de calitatea produselor MedAZ comandand, de exemplu, plasturi din polietilena sau materiale netesute la cele mai mici preturi. Magazinul online de plasturi medicali de diferite marimi vinde plasturi cu diverse forme, in pachete de pana la 100 de bucati, fiecare plasture este sigilat intr-un ambalaj special, usor de desfacut inainte de folosire.

Cumpara pe Site Plasturi pentru Branule.

Pretul plasturilor din material netesut, plastic este excelent raportat la calitatea oferita, consultantii MedAZ pot sa te ajute pentru a alege plasturi pentru recoltari medicale cu livrare rapida cat mai usor si mai simplu. Cumpara plasturi pentru recoltari de sange sau pentru branule din magazinul online si beneficiezi de reduceri si plata prin orice mijloace moderne, online, cu un card bancar, prin viramente bancare. Plasturii pot fi folositi si la recoltari, dar si pentru branule sau pentru diverse situatii in care e nevoie de o pansare a unei rani minore.

...
mai multe
Se afiseaza 1-40 din 115 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare