Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Consumabile din Tifon

In oferta generoasa de produse si consumabile medicale si de laborator MedAZ sunt de gasit articole pentru unitati medicale si orice domeniu medical, de calitate superioara si de la producatori cu experienta pe piata. In cei peste sapte ani de cand se ocupa de distributie si comercializare MedAZ a pus la dispozitia clientilor consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie si multe altele. Fiecare produs din ofertele cu preturi bune de la MedAZ a primit avizul Ministerului Sanatatii, este conform cu toate standardele de calitate aplicabile la nivel european, garantand o utilizare sigura.

Alege Consumabile Medicale din Tifon de Mai Multe Tipuri: Fasa, Motocomp, Tupfer, Tampoane la Pret Redus.

Ofertele personalizate de la MedAZ includ si consumabile tifon, fese tifon, tampoane tifon si tifon balot la preturi scazute. Fesele de tifon, de exemplu, pot fi folosite la fixarea diferitelor comprese sau a altor dispozitive medicale, absorbtia este foarte buna, sunt degresate si neapretate. In magazinul online de consumabile din tifon pentru spitale clientii pot alege fasa, motocomp sau tupfer din tifon pentru cabinete medicale cu livrari rapide in orice colt din tara si cele mai bune servicii premium de pe piata. Comenzile se preiau imediat dupa confirmare, se pot plasa telefonic sau via e-mail, poti cumpara acum consumabile medicale din tifon, e foarte simplu sa gasesti oferta potrivita pe site-ul MedAZ. Pagina de produs iti permite sa vezi pretul la produse medicale din tifon steril actualizat in timp real, stocurile sunt reinnoite in permanenta pentru a putea cumpara produsele de care ai nevoie pentru unitatea spitaliceasca in care lucrezi.

...
mai multe
Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare