Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Consumabile medicale

Dezinfectanti Medicali

Magazinul online MedAZ aduce in permanenta in ofertele sale produse si consumabile medicale noi, de calitate superioara si cu o eficienta sporita. Toate produsele sunt usor de folosit, au fost testate, sunt sigure pentru orice spatii si domenii medicale. Firma distribuitoare cu experienta de peste sapte ani comercializeaza la preturi mici dezinfectanti, manusi examinare latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea si depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule. Brandurile consacrate de la care vin produsele de pe site-ul oficial au primit avizele Ministerului Sanatatii, sunt de cea mai buna calitate si se pot folosi fara probleme atunci cand sunt necesare.

Cumpara Online pe Site Solutii pentru Dezinfectare Medicala la Pret Redus.

Dezinfectantii pentru orice tip de suprafete de la MedAZ sunt special conceputi pentru a oferi o igienizare impecabila pentru instrumentare, aparatura, maini si tegumente. Impreuna cu produsele din subcategoria dezinfectanti se vand si accesorii utile pentru acestia, pentru simplificarea procesului de curatare minutioasa a suprafetelor diverse. In functie de nevoile fiecarei unitati medicale se pot comanda telefonic sau via e-mail dezinfectanti sub forma de praf concentrat, sub forma lichida, in recipiente de pana la 5 l, dar si servetele pentru dezinfectarea aparaturii din diverse sectii. Ofertele MedAZ cuprind si detergenti dezinfectanti concentrati, pentru o mai mare eficienta a procesului de igienizare generala. Puteti alege acum solutii pentru dezinfectarea echipamentelor medicale cu livrare rapida si le veti primi acasa la cel mai scurt timp dupa confirmarea comenzilor. Pretul la dezinfectanti medicali este unul mic, se pot comanda oricate produse aveti nevoie, fiecare produs fiind ambalat corespunzator si transportat in conditii de siguranta deplina. Pentru a comanda acum din magazinul online cu dezinfectanti medicali este suficient sa intrati pe site si sa va alegeti produsele dorite la preturi accesibile. De restul se va ocupa echipa MedAZ.

...
mai multe
Se afiseaza 1-40 din 131 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare