NOTA: Pentru a putea plasa comenzi pe www.medaz.ro, politica societatii impune o comanda minima de 60 lei ( TVA inclus ).

Plata numerar ( cash )

Plata numerar in sistem ramburs, la primirea coletului cu produsele comandate. Nu uita sa soliciti chitanta curierului!!

Plata cu Ordin de Plata in cont Bancar

Virament bancar in contul RO78BTRLRONCRT0397153501, deschis la Banca Transilvania Suc. Pallady, urmand ca dupa ce se confirma plata efectuata, produsele sa fie livrate

Plata cu Ordin de Plata in cont Trezorerie

Virament in contul RO48TREZ7035069XXX020455, deschis la Trezoreria Sectorului 3, Bucuresti

Plata ONLINE cu toate tipurile de CARD 

Plata online cu cardul este securizata de platforma mobilPay by Netopia

Cum platesc cu cardul?

  • Pasul 1: Din pagina de comanda a website-ului, alege ca metoda de plata "Platesc cu cardul online prin platforma securizata mobilPay", la apasarea butonului "Trimite comanda" vei fi redirectionat catre pagina securizata de plata mobilPay™, procesatorul nostru de plati on-line securizate. Aici vei introduce datele de card. Datele nu sunt stocate pe serverele mobilPay™, ci sunt trimise direct catre banca procesatoare.
  • Pasul 2: mobilPay™ transmite datele introduse de tine catre banca emitenta pentru a primi acceptul la tranzactionare.
  • Pasul 3: Raspunsul bancii emitente (acceptarea sau refuzarea de plata) este transmis catre mobilPay™.
  • Pasul 4: MobilPay™, ca si procesator de plati on-line, transmite raspunsul catre client, iar acesta este redirectionat catre website.

Timpul necesar pentru parcurgerea celor patru pasi dureaza cateva secunde.

Magazinul "medAZ.ro" face eforturi pentru a pastra integritatea si relevanta 100% a caracteristicilor, detaliilor si imaginilor produsului afisat. Specificatiile de mai sus inclusiv pozele si pretul sunt considerate doar pentru caracter informativ si pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Medaz.ro va ofera produse medicale si consumabile medicale de calitate produse de Brand-uri de renume in domeniul medical, si totodata acreditate si avizate de Ministerul Sanatatii. Cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu, am format o paleta de produse medicale de calitate verificate de clientii nostri cu un feedback pozitiv in urma folosirii acestora.

Printre produsele noastre se gasesc: consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie si multe altele.

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare