NOTA: Pentru a putea plasa comenzi pe www.medaz.ro, politica societatii impune o comanda minima de 60 lei ( TVA inclus ).

Plata numerar ( cash )

Plata numerar in sistem ramburs, la primirea coletului cu produsele comandate

Plata cu Ordin de Plata in cont Bancar

Virament bancar in contul RO78BTRLRONCRT0397153501, deschis la Banca Transilvania Suc. Pallady, urmand ca dupa ce se confirma plata efectuata, produsele sa fie livrate

Plata cu Ordin de Plata in cont Trezorerie

Virament in contul RO48TREZ7035069XXX020455, deschis la Trezoreria Sectorului 3, Bucuresti

Atentie: Va rugam asteptati confirmarea comenzii de catre noi pentru a face transferul!

Plata ONLINE cu toate tipurile de CARD 

Plata online este securizata de platforma mobilPay by Netopia

Cum platiti online?

  • Pasul 1: Din pagina de comanda a website-ului, clientul este redirectionat catre pagina securizata de plata mobilPay™, procesatorul nostru de plati on-line securizate. Aici clientul isi introduce datele de card; datele nu sunt stocate pe serverele mobilPay™, ci sunt trimise direct catre banca procesatoare.
  • Pasul 2: Banca procesatoare a platii transmite datele clientului catre banca emitenta pentru a primi acceptul la tranzactionare.
  • Pasul 3: Raspunsul bancii emitente (acceptarea sau refuzarea de plata) este transmis catre mobilPay™.
  • Pasul 4: MobilPay™, ca si procesator de plati on-line, transmite raspunsul catre client, iar acesta este redirectionat catre website.

Timpul necesar pentru parcurgerea celor patru pasi dureaza cateva secunde.

Magazinul "medAZ.ro" face eforturi pentru a pastra integritatea si relevanta 100% a caracteristicilor, detaliilor si imaginilor produsului afisat. Specificatiile de mai sus inclusiv pozele si pretul sunt considerate doar pentru caracter informativ si pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Medaz.ro va ofera produse medicale si consumabile medicale de calitate produse de Brand-uri de renume in domeniul medical, si totodata acreditate si avizate de Ministerul Sanatatii. Cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu, am format o paleta de produse medicale de calitate verificate de clientii nostri cu un feedback pozitiv in urma folosirii acestora.

Printre produsele noastre se gasesc: consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie si multe altele.

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin continuarea utilizarii site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre www.medaz.ro. Afla mai multe

Datele personale de pe site-ul www.medaz.ro sunt folosite si stocate conform Regulamentului General de Protectie a Datelor (GDPR). Afla mai multe