Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Seringi 3 Componente cu Filet

MedAZ este o firma de distributie produse si consumabile medicale de calitate superioara, cu experienta de peste sapte ani pe piata. Ofertele sale diversificate si generoase cuprind dezinfectanti, manusi examinare latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea si depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule. Articolele comercializate au avizul Ministerului Sanatatii, sunt usor de folosit si sigure, se livreaza in cele mai bune conditii dupa ce sunt confirmate comenzile plasate telefonic sau via e-mail, online. MedAZ pune accent pe servicii premium oferite clientilor, pe promptitudine si seriozitate la fiecare comanda primita. Echipa magazinului online este alaturi de clientii sai asigurand suport de calitate atat la comenzile plasate, cat si pana la livrarea efectiva.

Comanda Seringi din 3 cu Filet Componente din Gama Variata de Produse de pe Site la Preturi Accesibile.

In ofertele online disponibile pe site vei putea gasi seringi cu trei componente cu filet, dispozitiv Luer-Lock. Seringile comandate au ace 23G, 22G, 21G, in pachete sunt pana la 50 de bucati, suficiente pentru o utilizare eficienta. Magazinul cu seringi 3 componente de diferit volum: 3ml, 5ml sau 10ml livreaza toate produsele comandate rapid, in orice zona din tara, are preturi reduse la articolele comercializate si servicii de calitate. Comanda online seringi 3 componente cu ac si filet si le vei putea utiliza in siguranta in orice spatiu sau domeniu medical. Poti alege acum seringi din 3 componente cu filet pentru cabinete medicale de la MedAZ pentru a putea oferi pacientilor cele mai bune servicii medicale de care au nevoie. Platile pentru produsele comandate online se pot face ramburs, la livrarea coletelor, prin virament bancar si cu orice card bancar disponibil.

...
mai multe
Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare