Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Banchete Sali de Asteptare

Distribuitorul de produse si consumabile medicale MedAZ propune clientilor interesati oferte variate si preturi bune la articolele disponibile in magazinul online. Pe site-ul oficial veti gasi produse din toate categoriile de interes, usor de folosit in orice spatiu sau domeniu medical, eficiente si simplu de igienizat, acolo unde e cazul. In catalogul online al firmei MedAZ veti putea gasi: consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie si multe altele. Brandurile producatoare au avizul si acreditarile Ministerului Sanatatii, sunt renumite la nivel international pentru calitatea produselor lor, oferind cele mai bune solutii pentru orice unitatea medicala.

Comanda Banchete pentru Institutiile Medicale.

Din ofertele online ale MedAZ puteti comanda rapid telefonic sau via e-mail si banchete pentru salile de asteptare de la producatori romanesti, cu mai multe locuri, schelete metalice, vopsite electrostatic, de diverse culori. Banchetele au spatare si sezut tapitat sau simplu, cadru fix prevazut cu sistem antiderapant si protectie pentru podea. Pentru a se potrivi perfect in spatiul disponibil produsele din aceasta subcategorie din magazinul online de banchete medicale sunt executate la comanda, in 7-14 zile sunt gata de utilizare. Pretul la banchere din piele ecologica sau plastic pentru institutiile medicale este unul scazut, transportul este gratuit pentru Bucuresti, in provincie costurile livrarii vor fi suportate de cei care comanda. Puteti alege banchete pentru sala de asteptare in spital cu livrare rapida cu garantie de 24 de luni, cu spatare si sezut din plastic, piele ecologica. In salile de asteptare din institutiile medicale de top puteti avea si banchete de lux cu saltele ergonomice din poliuretan injectat tapitat cu piele ecologica de la MedAZ pentru a oferi pacientilor un confort sporit.

...
mai multe
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare