Tavite Renale / Instrumentar

Firma MedAZ distribuie consumabile medicale si de laborator pentru orice spatiu sau domeniu medical la preturi accesibile. Comenzile plasate online si telefonic pot cuprinde oricare dintre produsele: consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie.

Comanda Tavite Renale / Instrumentar, de Unica Folosinta din Carton sau Polietilena.

In ofertele personalizate de la MedAZ vei putea gasi si tavite renale pentru instrumente chirurgicale cu suprafete exterioare netede si forme care permit depozitarea si transportul mai usor. Cu tavitele renale se pot transporta pansamente, instrumente medicale, medicamente, se pot colecta deseurile provenite de la tratamente. Din magazinul online cu tavite renale din diferite materiale: plastic, polietilena, carton sau inox poti comanda rapid orice ai nevoie pentru unitatea spitaliceasca in care lucrezi, orice nelamurire ai o poti adresa consultantilor-specialisti. Pretul tavitelor renale pentru cabinete medicale difera in functie de materialul din care sunt facute, dar este foarte bun raportat la calitatea oferita de producatori.

Alege Tavite Instrumental din Inox sau Plastic pentru Uz Multiplu.

Cumpara online tavite de instrumentar de unica folosinta pentru institutii medicale si le vei primi oriunde in tara in cele mai bune conditii. Poti alege din diversele tipuri de tavite renale pentru spitale, fiecare are fisa tehnica si o pagina de review pentru a vedea ce spun si alti clienti despre produsul respectiv. Pentru fiecare produs din lista si pentru celelalte disponibile pe site exista avize de la Ministerul Sanatatii, toate sunt sigure si usor de utilizat pentru un confort sporit oferit pacientilor sau personalului medical.

...
mai multe
Se afiseaza 1-27 din 27 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare