Vacutainer

MedAZ este firma de distributie consumabile medicale si de laborator, cu peste sapte ani experienta pe piata, care are in permanenta o gama variata si generoasa de produse de top de la branduri renumite in plan international. In magazinul online cu oferte complete vei putea compara preturi si fise tehnice de la o multime de produse, dezinfectanti, manusi examinare latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea si depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule. Fiecare produs este verificat si testat, are garantie, este sigur si usor de folosit in orice conditii. MedAZ pune pret pe promptitudine si calitate si ofera clientilor oferte personalizate in functie de nevoile fiecarui spatiu sau domeniu medical.

Comanda Acum Vacutainer pentru Biochimie, Hematologie sau alte Analize de Laborator.

Magazinul online MedAZ comercializeaza la preturi scazute vacutainer de cea mai buna calitate, cu tub din plastic cu vid premasurat si steril in interior. Tuburile se inchid etans, contaminarea directa sau prin aerosoli nu e posibila, diafragma dopului este din cauciuc moale, punctia nu e posibila nici ea. Toate tuburile au etichetari corespunzatoare, conform CE, lot, data expirare, tip de aditiv si indicator pentru volum sange si volumul de sange. Cu tuburile de recoltare din magazinul online cu tuburi vacutainer de diferite tipuri: de coagulare, heparina, pentru biochimie, cu separator se determina analize biochimice si imunologice, recoltarea sangelui fiind facuta in sistem de vacuum, direct in vacutainer. Tuburile au diverse utilizari, in functie de culoare, pentru chimie clinica, ca seditainer pentru determinarea VSH-ului, pentru determinari de coagulare, pentru determinari hematologice. Pretul vacutainerelor din plastic si cauciuc pentru laboratoarele medicale este bun, MedAZ are grija in permanenta sa ofere cele mai bune solutii la preturi fara concurenta. Comanda chiar acum tuburi vacutainer pentru analize medicale de laborator si vei beneficia de servicii de calitate oferite de echipa MedAZ si de consultanta gratuita de specialitate pentru alegerea produselor dorite.

  • Tubul din plastic dispune de vid premasurat si steril in interior. Toate tuburile au capacul cu inchidere etansa, pentru protectia impotriva contaminarii directe sau prin aerosoli.
  • Diafragma dopului este dintr-un cauciuc moale, pentru a evita incidentele de punctie.
  • Tuburile sunt etichetate, iar pe eticheta este notat lotul si data de expirare, tipul de aditiv, indicatorul pentru volumul de sange si volumul de sange.
  • Ele dispun de o etichetare conform normelor CE, cu marca CE inscrisa pe eticheta.
  • Tuburile de recoltare sunt folosite pentru determinarea analizelor biochimice si imunologice. Recoltarea sangelui venos se face in sistem de vacuum, direct in vacutainer.
  • Sangele se analizeaza in laborator de catre un cadru medical cu competenta in acest domeniu. Tuburile de recoltare sunt vidate, sterile si de unica folosinta.
  • Sistemul de recoltare sange Vacutest Kima este usor de folosit, eficient si permite insertia facila si sigura a acului de recoltare. In plus, vacutainerele sunt etichetate conform standardelor internationale aplicabile in domeniu.

DE STIUT:

Tuburile vacutainer se utilizeaza in functie de codul de culoare al dopului astfel:
● Rosu sportocaliu: pentru chimie clinica
– teste de disproteinemie
– electroforeza, transaminaze, amilazemie, fosfataza, uree sanguina, glicemie, acid uric, creatinina, bilirubinemie, calcemie, fosforemie, sideremie, lipemie, rezerva alcalina, imunograma, proteina “C” reactiva, Latex, Helicobacter.
– antigen Australia
– Waler-Rose, Rh., Grup sanguin
– ASLO, RBW.
● Negru: seditainer pentru determinarea VSH-ului (se agita dupa recoltare printr-o miscare lenta).
● Bleupentru determinari de coagulare
– fibrinogen
– timp de protrombina (se agita dupa recoltare cu miscari lente).
● Movpentru determinari hematologice – EDTA-K3
– hematocrit, HLG cu formula leucocitara.
– indici eritrocitari VEM, HEM, CHEM.
– rezistenta globulara
(se agita dupa recoltare prin miscari lente).
● Verde: vacutainer cu litiu heparina pentru analize biochimice
● Cand se recolteaza mai multe probe de la acelasi pacient, umplerea tuburilor vacutainer se face in urmatoarea ordine:
– tuburi fara aditivi
– tuburi pentru probe de coagulare
– alte tuburi cu diversi aditivi.
Atentie: Nu puneti niciodata capacul acului cu mana, pe un ac deja utilizat pentru recoltare. In cazul in care holterul este contaminat din greseala, aruncati-l.
...
mai multe
Se afiseaza 1-29 din 29 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare