Pulsoximetre - Monitorizeaza-ti nivelul de oxigen din sange cu usurinta!

Pulsoximetrele sunt dispozitive medicale mici, neinvazive, care masoara nivelul de saturatie a oxigenului din sange (SpO2) si pulsul. Acestea sunt folosite in mod obisnuit pentru a monitoriza persoanele cu afectiuni respiratorii cronice, cum ar fi astmul sau boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC), precum si persoanele care se afla la altitudini mari.

De ce sa folosesti un pulsoximetru?

Exista multe beneficii pentru utilizarea unui pulsoximetru, inclusiv:

Monitorizarea nivelului de oxigen din sange: Pulsoximetrele pot ajuta la identificarea scaderilor nivelului de oxigen din sange, ceea ce poate fi un semn precoce al problemelor respiratorii.

Auto-monitorizare convenabila: Pulsoximetrele sunt mici, portabile si usor de utilizat, permitandu-va sa va monitorizati nivelul de oxigen din sange acasa.

Gestionarea eficienta a afectiunilor respiratorii: Pulsoximetrele pot ajuta persoanele cu afectiuni respiratorii cronice sa isi gestioneze starea si sa identifice rapid agravarile.

Cresterea linistii sufletesti: Monitorizarea nivelului de oxigen din sange va poate oferi liniste sufleteasca, stiind ca va puteti urmari sanatatea.

Cum functioneaza un pulsoximetru?

Pulsoximetrele functioneaza prin trecerea unei lumini infrarosii prin varful degetului. Lumina trece apoi prin tesutul din deget si este absorbita de hemoglobina, proteina din celulele rosii din sange care transporta oxigen. Cantitatea de lumina absorbita depinde de cat de mult oxigen este legat de hemoglobina. Pulsoximetrul masoara apoi cantitatea de lumina care trece prin deget si foloseste aceasta informatie pentru a calcula nivelul de saturatie a oxigenului din sange.

Ce sa cauti atunci cand cumperi un pulsoximetru

Atunci cand cumparati un pulsoximetru, este important sa luati in considerare urmatorii factori:

Precizie: Asigurati-va ca pulsoximetrul pe care il alegeti este precis si are clearance de la FDA.

Usor de utilizat: Alegeti un pulsoximetru usor de utilizat si de citit.

Confort: Alegeti un pulsoximetru confortabil de purtat.

Caracteristici suplimentare: Unele pulsoximetre ofera caracteristici suplimentare, cum ar fi alarme sau conectivitate Bluetooth.

Important de retinut

Pulsoximetrele nu sunt dispozitive medicale de diagnostic si nu trebuie utilizate pentru a autodiagnostica orice afectiune medicala. Daca aveti intrebari sau ingrijorari cu privire la sanatatea dumneavoastra, consultati intotdeauna un medic.

...
mai multe
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare