Recipienti Recoltare Sange

Firma MedAZ aduce de peste sapte ani cele mai bune produse si consumabile medicale si de laborator pentru orice spatii si domenii medicale. Ofertele personalizate, preturile mici, reducerile aplicate periodic, calitatea serviciilor prestate, iata cateva motive pentru care comenzile de la MedAZ vor fi prioritare pentru orice unitatea spitaliceasca. Printre produsele disponibile pe site-ul oficial se gasesc: consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie si multe altele. MedAZ stie ce inseamna oferte avantajoase, asa ca aduce in permanenta produse de la branduri mari, care au avizul Ministerului Sanatatii, comercializandu-le la un pret scazut, perfect pentru fiecare client in parte.

Comanda Online Eprubete, Coprocultoare, Urocultoare si Alti Recipienti pentru Recoltarea Analizelor Medicale de Laborator.

De calitatea produselor de la MedAZ e usor sa te convingi daca vei comanda recipienti pentru recoltare, din polistiren, polipropilena, sumare urina, urocultoare, coprocultoare, de diverse capacitati, de la 20 ml la 200 ml. Producatori din China, Italia sau Liban au fost alesi pentru a avea o calitate excelenta la un pret mic de fiecare data. De pe site poti afla usor, din doua sau trei click-uri pretul la diverse tipuri de recipienti pentru laborator: sumare urina, urocultor, cuprocultor eprubete, etc. Poti alege din gama larga de recipienti pentru recoltarea analizelor de laborator in magazinul online de la eprubete cu dop interior, cu dop exterior la coprocultoare sterile, nesterile, cu mediu de transport, toate ambalate individual. Comanda acum eprubete si alti recipienti pentru recoltarea analizelor medicale si ai consultanta de specialitate si servicii premium pentru comenzi simple si usoare de fiecare data.

...
mai multe
Se afiseaza 1-22 din 22 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare