Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Dispozitive reabilitare medicala

MedAZ este una dintre firmele care se ocupa de distributie consumabile medicale si de laborator, printre care dispozitive pentru reabilitarea medicala, recuperare, oferind de fiecare data cele mai bune produse la preturi competitive. Ofertele din magazinul online cuprind toata gama de produse necesare in orice unitate spitaliceasca, in domenii medicale diverse. De pe site poti comanda rapid telefonic sau via e-mail dezinfectanti, manusi examinare latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea si depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule. In categoria dispozitivelor pentru reabilitarea medicala, medAZ.ro ofera produse de calitate printre care saltele antidecubit, cadre de mers, bastoane pliabile, carje, fotolii rulante, scaunde pentru toaleta, atele, ciorapi compresivi, nebulizatoare, rolator mergator, si alte produse medicale. La orice comanda livrarea e rapida, poti solicita si asistenta si consultanta de specialitate, fiecare produs fiind transportat in ambalaje originale, in cele mai bune conditii, oriunde in tara, toate produsele sunt disponibile in stocuri si se livreaza in cele mai avantajoase conditii.

Alege Produse Medicale Create Special pentru Dispozitive Reabilitare Medicala: Fotolii Rulante, Cadre de Mers, Carje, Ciorapi Compresivi, Rolatoare pentru Deplasare, Fotolii Rulante, Saltele AntiDecubit.

Alege dispozitive reabilitare medicala din gama variata de pe site si poti beneficia de garantii si servicii premium, oferite de oameni cu experienta pe piata de profil. Daca vrei sa vezi pretul la fotolii rulante, il gasesti in pagina de produs, alaturi de fisa tehnica si de review-uri de la alti clienti care au mai cumparat produsul. Comanda online cadru de mers cu livrare rapida sau oricare alt articol din categoria dispozitive reabilitare medicala si vei lucra in siguranta si mai usor cu ajutorul unor instrumente si dispozitive medicale de cea mai buna calitate.

...
mai multe
Se afiseaza 1-40 din 301 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare