Conurile endodontice, Gutta Percha

Conurile endodontice reprezinta instrumente esentiale in domeniul stomatologiei, avand un rol crucial in tratamentul canalului radicular. Aceste mici bijuterii dentare sunt create cu precizie pentru a asigura o forma si o dimensiune adecvata canalelor radiculare in timpul procedurilor endodontice.

Fabricate din materiale durabile precum nichel-titan sau otel inoxidabil de inalta calitate, conurile endodontice sunt concepute pentru a oferi rezistenta si flexibilitate, facilitand astfel accesul si modelarea precisa a canalului. Cu varietatea lor de dimensiuni si forme, aceste instrumente sunt adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecarui pacient.

Conurile Stomatologice

Cu o suprafata neteda si finisata, conurile endodontice reduc riscul de iritatii si traumatisme in timpul procedurilor, oferind confort atat pacientului, cat si medicului dentist. Fiind sterilizate si ambalate in conditii controlate, aceste conuri indeplinesc cele mai inalte standarde de igiena si siguranta.

In concluzie, conurile endodontice reprezinta partenerul de incredere al medicilor dentisti in demersul lor de a oferi tratamente endodontice precise, eficiente si confortabile, contribuind astfel la sanatatea si frumusetea zambetelor pacientilor.

...
mai multe
Se afiseaza 1-20 din 20 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare