Alcool si Solutii Medicale

De la MedAZ comanzi produse si consumabile medicale si de laborator de calitate superioara in cel mai scurt timp. Indiferent ca ai nevoie de dezinfectanti, manusi examinare latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea si depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule, la MedAZ vei gasi oricand solutia integrata. Produsele disponibile in stocuri suficiente pe site sunt acreditate si avizate de Ministerul Sanatatii, se livreaza rapid oriunde in tara in ambalaje corespunzatoare. Preturile avantajoase si raportul calitate-pret foarte bun, numarul mare de variante de produse gasite in fiecare categorie, precum si promptiudinea preluarii comenzilor, ofertele personalizate, toate sunt de gasit doar la MedAZ.

Alege din Gama de Alcool Medical: Metilic, Etilic, Izopropilic, Mentolat, Boricat sau Camforat.

Pentru orice spatiu sau institutie medicala poti comanda online sau telefonic alcool medical si alte solutii pentru dezinfectare sau igienizare, la cele mai bune preturi si in cele mai avantajoase conditii. Magazinul online cu spirt, apa oxigenata si alte solutii pentru institutii medicale are o echipa dedicata de suport care te poate ajuta sa gasesti pretul alcoolului izopropilic sau mentolat pentru uz medical cel mai bun la acel moment.

Comanda Solutii pentru Uz Medical: Apa Distilata, Apa Oxigenata, Albastru de Metilen, Frectie Galenica, Glicerina, Otet, Rivanol, etc.

Cumpara chiar acum alcool etilic ieftin pentru o dezinfectare ca la carte pentru mediul in care lucrezi. Alege solutiile medicale si ai livrare rapida pentru orice comanda plasata, iar plata o poti face in numerar in sistem ramburs, prin virament bancar sau on-line cu toate tipurile de card. Cu MedAZ vei face mereu alegerile cele mai bune si vei avea acces la cele mai noi si mai moderne produse de profil de pe piata.

...
mai multe
Se afiseaza 1-40 din 66 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare