Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Hartie Articulatie Profesionala: Instrument Esential pentru Evaluarea Contactelor Dentare

Descriere Produs Hartie Articulatie 

Hartia de articulatie profesionala este un instrument esential in stomatologie, folosit pentru evaluarea contactelor dintre dinti in timpul procedurilor de ajustare a ocluziei. Aceasta hartie subtire si specializata ajuta medicul dentist sa identifice si sa ajusteze corect interferentele dintre suprafetele dentare, asigurand ocluzia optima.

Caracteristici Hartie Articulatie 

  • Subtire si Sensibila: Hartia de articulatie este conceputa sa fie subtire si sensibila, facilitand detectarea precisa a punctelor de contact dintre dinti.
  • Reproducere Clara a Ocluziei: Folosind hartia de articulatie, medicul dentist poate obtine o reproducere clara a ocluziei pacientului, facilitand ajustarile necesare.
  • Varietate de Culori si Grosimi: Disponibila in diverse culori si grosimi, hartia de articulatie se adapteaza la diferite nevoi si preferinte ale medicului dentist.

Beneficii Hartie Articulatie Profesionala in Practica Stomatologica

  • Identificarea Precisa a Interferentelor: Utilizarea hartiei de articulatie ajuta la identificarea precisa a punctelor de contact dintre dinti, facilitand ajustarile necesare pentru ocluzie optima.
  • Eficienta in Proceduri de Ajustare: Hartia de articulatie sporeste eficienta in procedurile de ajustare a ocluziei, reducand timpul necesar pentru obtinerea rezultatelor dorite.
  • Optimizarea Relatiei Ocluzale: Prin utilizarea hartiei de articulatie, medicul dentist optimizeaza relatia ocluzala, contribuind la confortul pacientului si prevenirea disconfortului sau problemelor dentare.

Alegeti Hartia de Articulatie Profesionala pentru Evaluarea Precisa si Ajustarea Eficienta a Ocluziei in Cabinetul Dumneavoastra Stomatologic.

...
mai multe
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare