Orteze pentru gat

Ortezele pentru gat sunt dispozitive medicale utilizate pentru a oferi suport si stabilizare coloanei cervicale. Acestea sunt concepute pentru a ajuta la tratarea si ameliorarea durerilor de gat, leziunilor cervicale si a altor afectiuni ale regiunii cervicale.


Ortezele pentru gat sunt create pentru a asigura o aliniere corecta a coloanei cervicale si pentru a reduce presiunea exercitata asupra vertebrelor si a tesuturilor din zona gatului. Acestea ofera suport si stabilitate, ajutand la reducerea durerilor si a inflamatiilor. De asemenea, ajuta la reducerea riscului de leziuni suplimentare si la imbunatatirea posturii.


Ortezele pentru gat sunt confectionate din materiale moi, dar rezistente, care se muleaza perfect pe forma gatului. Acestea sunt prevazute cu sistem de inchidere reglabil, care permite ajustarea gradului de compresie si fixare. Ortezele sunt usor de utilizat si pot fi purtate pe durata intregii zile.


Ortezele pentru gat sunt recomandate pentru persoanele care sufera de dureri de gat, leziuni cervicale, hernii de disc sau alte afectiuni ale regiunii cervicale. Acestea trebuie purtate conform indicatiilor medicului si pot fi utilizate atat pe perioade scurte de timp, pentru ameliorarea durerilor acute, cat si pe termen lung, pentru tratarea si prevenirea recidivelor.


Ortezele pentru gat sunt solutii eficiente pentru tratarea si ameliorarea durerilor de gat, oferind suport si stabilitate coloanei cervicale. Acestea sunt usor de utilizat si pot fi ajustate pentru a se potrivi perfect pe forma gatului. Indiferent de afectiunea cervicala de care suferiti, o orteza pentru gat poate fi o alegere potrivita pentru imbunatatirea confortului si a calitatii vietii.

...
mai multe
Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare