SC MEDAZ LIFE CONSUM SRL

CUI: RO37624364

Reg. Com.: J40/7521/2017

CONT: RO78BTRLRONCRT0397153501

Banca Transilvania, Sucursala Pallady

NOTA: Pentru a putea plasa comenzi pe www.medaz.ro, politica societatii impune o comanda minima de 60 lei ( TVA inclus ).

1. ELEMENTE DEFINITORII

1.1. Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC MEDAZ LIFE CONSUM SRL si partenerii sai, prin intermediul magazinului virtual www.medaz.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul ambelor parti.

1.2. Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator - societatea comerciala MEDAZ LIFE CONSUM SRL, avand sediul social in Bucuresti, CUI: RO37624364, Reg.Com.: J40/7521/2017.

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1.Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.medaz.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

2.2.Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

c. Termeni si conditii

2.3.Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

2.4.Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

3.1. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

3.2. Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

3.3. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "Contact". Vor fi excluse din site sau ignorate: pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

4.1.Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

5.1. Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

5.2. Tot continutul inclus pe acest site, precum tot ceea ce tine de text, grafica, logo, butoane, imagini, date si software, reprezinta proprietatea exclusiva a medaz.ro sau a furnizorilor de produse si este protejata de legea in vigoare si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

6. CONFIDENTIALITATE – PUBLICITATE

6.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste.

6.2. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. Sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite si nici furnizate altor parti.

6.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.medaz.ro. MEDAZ LIFE CONSUM SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

6.4. Conform conditiilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, Vanzatorul nu va dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la Cumparator. Pe baza consimtamantului expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre).

7. TERMENE PENALITATI

7.1. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.

7.2. In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

8. FACTURARE – PLATI

8.1.Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

9. RISCURI SI RESPONSABILITATI

9.1. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat rapid sau catre Cumparator.

9.2. Transport - Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

10. ACCEPTARE

10.1. Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile.

10.2. Dupa confirmarea comenzii (prin telefon, e-mail sau SMS), Cumparatorul se obliga la achitarea valorii comenzii, prin ramburs sau alte mijloace. Daca acest lucru nu este indeplinit, cumparatorul va suporta toate cheltuielile provocate de acest prejudiciu: costuri de transport, costuri de ambalare, costuri de comunicare etc.

11. GARANTII

11.1. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte, iar garantia depinde de tipul de produs si de starea ambalajului. Calitatea produselor vandute este certificata de catre MEDAZ LIFE CONSUM SRL. Certificatele de calitate sunt puse la dispozitia Cumparatorului de catre producatori sau furnizori.

11.2. Vanzatorul (medaz.ro) permite Cumparatorului dreptul de a returna produsele comandate de pe site in decurs de 14 zile. Cumparatorul va returna produsele cumparate in ambalajul original, fara urme de deteriorare sau uzura provocata dupa ce coletul a ajuns la adresa sa. Cheltuielile de expediere vor fi suportate de Cumparator. In cazul in care Cumparatorul a desigilat ambalajele individuale in care au fost livrate, inseamna ca acesta este de acord cu conditiile de utilizare si ca produsele comandate sunt pe masura cerintelor lui. SC MEDAZ LIFE CONSUM SRL se angajeaza sa restituie clientului sumele incasate pe produsele returnate, fara invocarea vreunui motiv sau a unor penalitati din partea clientului, conform legilor in vigoare, in termen de 14 de zile de la primirea produselor returnate si dupa verificarea conditiilor mentionate anterior.

12. TRANSFERUL PROPRIETATII

12.1. Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului la adresa indicata in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

13. RASPUNDERE

13.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricare din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special, pentru pierderea produselor.

13.2. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

13.3. Vanzatorul nu se face responsabil de efectele produselor asupra sanatatii Cumparatorului, orice reclamatie a acestuia trebuind sesizata la producatorul sau furnizorul produselor respective, acestia preluand responsabilitatea.

14. FORTA MAJORA

14.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

15. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

15.1. Prezentul contract este supus legii romanesti. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romanesti competente.

16. PREVEDERI DIVERSE

16.1. Magazinul medaz.ro nu detine toata marfa pe stoc, de aceea ne rezervam dreptul de a livra comanda Dvs. in limita stocului existent al partenerilor. De asemenea, oferta de produse si preturile aferente acestora pot fi supuse modificarilor impuse de conditiile de pe piata (inflatie, modificarea cursului valutar etc.), fara instiintare in prealabil.

16.2. Medaz.ro pune la dispozitia utilizatorilor un newsletter la care acestia se pot inscrie. Serviciul anunta persoanele inscrise cu privire la ofertele curente si diferite informatii de interes, pentru a trimite cupoane cadou, mesaje speciale, reduceri etc.

16.3. Orice utilizator care s-a abonat la newsletter are dreptul sa se dezaboneze prin linkul din subsolul newsletterului medaz.ro.

16.4. Utilizatorii care detin cont pe medaz.ro au dreptul de a-si exprima opinia prin comentarii la produsele de pe site si pot aprecia printr-un sistem de rating aceste produse.

16.5. Cookies. Cookies-urile noastre, care sunt mici bucati de informatie pastrate de browserul web pe hard drive ajuta la accesul facil al clientilor nostri pe medaz.ro. Cookies-urile permit realizarea autentificarii automate in cadrul medaz.ro, cat si legatura dintre Cumparator si cosul virtual de cumparaturi. Cookies-urile nu includ si informatii personale de identificare.

16.6. Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si pot fi modificate sau schimbate doar de catre Vanzator.

Medaz.ro va ofera produse medicale si consumabile medicale de calitate produse de Brand-uri de renume in domeniul medical, si totodata acreditate si avizate de Ministerul Sanatatii. Cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu, am format o paleta de produse medicale de calitate verificate de clientii nostri cu un feedback pozitiv in urma folosirii acestora.

Magazinul "medAZ.ro" face eforturi pentru a pastra integritatea si relevanta 100% a caracteristicilor, detaliilor si imaginilor produsului afisat. Specificatiile, inclusiv pozele si pretul sunt considerate doar pentru caracter informativ si pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Printre produsele noastre se gasesc: consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie si multe altele.

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare