Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

;"

Manusi Chirurgicale

MedAZ este magazinul online cu experienta pe piata care pune la dispozitie la orice ora oferte avantajoase si generoase de produse si consumabile medicale si de laborator de calitate superioara. Dezinfectanti, manusi medicale si chirurgicale din latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea si depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule, toate sunt usor de comandat la cele mai bune preturi. Magazinul online cu manusi de uz medical are in categoria consumabile medicale manusi examinare latex, manusi chirurgicale, manusi latex pudrate, manusi latex nepudrate, texturate, manusi cu menta, vinil, nitril, producatori de top, Supermax, Hartmann, Minut, si altii. Daca se cumpara cantitati mai mari se primeste discount suplimentar, asa ca puteti profita de pretul redus la manusi chirurgicale. Cu un pret intre 15 lei si 245 de lei manusile chirurgicale de la MedAZ vin in pachete de 50-100 bucati si sunt usor de folosit oricand e nevoie de ele. Marimile disponibile sunt cuprinse intre XS si XL, comenzile se pot plasa online sau telefonic. Magazinul online garanteaza calitatea produselor sale si ofera doar produse foarte bune.

Comanda Manusi Chirurgicale/Medicale Sterile din Latex.

Cumpara acum manusi sterile ieftine pentru medici pentru a putea sa iti desfasori activitatea in cele mai bune conditii. Eficienta si calitatea actului medical sunt asigurate de folosirea produselor de la MedAZ de la brand-uri de renume in domeniul medical, acreditatea si avizate de Ministerul Sanatatii. Cei sapte ani de experienta si-au spus cuvantul, astfel ca MedAZ dispune in permanenta de consumabile medicale pentru orice fel de spatiu sau domeniu medical, ofertele fiind personalizate.

...
mai multe
Se afiseaza 1-17 din 17 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare