Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Consumabile Incontinenta

MedAZ este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc produse si consumabile medicale de calitate superiora, de la producatori renumiti de pe piata internationala si nu numai. In oferta generoasa a magazinului online vei putea intalni consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie si multe altele. Produsele vandute sunt acreditate si avizate de Ministerul Sanatatii, firma le livreaza in cele mai bune conditii, avand o experienta de sapte ani in comercializarea lor.

Comanda Scutece si Aleze pentru Adulti sau Copii pentru Controlul Incontinentei Urinare.

Din ofertele personalizate disponibile online vei putea comanda foarte simplu, online sau telefonic, si produse incontinenta, scutece, aleze, din cele mai bune materiale si foarte usor de folosit cand e cazul. MedAZ are produse create special pentru incontinenta urinara, pe site sunt de gasit toate marimile, de la L si M la XL, in fiecare pachet fiind suficiente bucati pentru utilizare confortabila oricand e nevoie. Firma poate livra rapid, oriunde in tara scutece si aleze ieftine pentru incontinenta urinara cu o rezistenta crescuta la uzura. Pentru ca pretul scutecelor de adulti si copii pentru institutii medicale este foarte bun se pot alege produse pentru incontinenta medicala cu livrare rapida in orice volum. Poti cumpara chiar acum aleze pentru incontinenta urinara si scutece adulti, dar si manusi pentru toaletare, de origine greceasca in parte, utile in orice spatiu si institutie medicala. MedAZ va oferi de fiecare data servicii de calitate si promptitudine in oferirea oricaror detalii si informatii despre livrari si produsele disponibile online.

...
mai multe
Se afiseaza 1-40 din 99 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare