Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Seringi 3 Componente

Magazinul online MedAZ si-a diversificat oferta de produe si consumabile medicale de cea mai buna calitate in cei peste sapte ani de experienta, astfel ca astazi ofera celor interesati sute de produse de la firme de top. Preturile bune, livrarile rapide, consultanta de specialitate oferita pentru fiecare comanda in parte, numarul mare de variante de produse disponibile in magazin, precum si calitatea excelenta a materialelor din care sunt facute, acestea sunt atuurile MedAZ. Firma are experienta de peste sapte ani si colaborari cu producatori mari de pe piata.

Comanda Seringi din 3 Componente din Gama Variata de Produse de pe Site la Preturi Accesibile.

In ofertele personalizate oferite online MedAZ a inclus si seringi 3 componente, pentru insulina sau pentru irigatii, de diverse dimensiuni. Seringile pentru insulina au ac detasabil, acele asigura administrari atraumatice si rapide, au corp transparent, pistor si garnitura, scala gradata, cu diviziuni si subdiviziuni, pentru a controla cat mai bine cantitatile folosite. In functie de ce comanda fiecare unitate spitaliceasca se pot livra seringi cu ac incastrat, seringi simple, fiecare pachet avand pana la 25 de bucati. Magazinul online cu seringi de tip guyon pune la dispozitia clientilor servicii premium si recomandari, consultanta de specialitate personalizata, preturi scazute si produse de calitate superioara. Vezi pretul la seringi pentru administrarea insulinei chiar in pagina produsului, mereu actualizat si foarte bun raportat la calitatea oferita. Poti alege seringi pentru insulina cu ac detasabil diverse din ofertele online, comenzile plasate se onoreaza rapid, imediat dupa confirmare. Comanda chiar acum seringi pentru irigatie telefonic sau via e-mail si vei avea produsul dorit livrat in cele mai bune conditii pana la destinatia dorita, oriunde in tara.

...
mai multe
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare