Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Leucoplast netesut pe suport hartie Pharmafix

Din gama de produse disponibile online pentru comenzi telefonice sau prin e-mail amintim: consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie. Toate produsele prezente in magazinul online sunt de calitate superioara, au fost avizate de Ministerul Sanatatii, pot fi folosite in orice spatiu sau domeniu medical. Fiecare produs afisat online are detalii tehnice si fotografii de prezentare relevante pentru a comanda de fiecare data doar articolele de care ai nevoie.

Cumpara Acum Role Adezive Pharmafix la Pret Redus

Clientii care comanda de la MedAZ au oferte personalizate, consultanta de specialitate gratuita, asistenta permanenta in alegerea produsului potrivit. E foarte simplu sa comanzi benzi adezive pentru uz medical din magazinul de benzi adezive de tip pharmafix cu oferte bune de fiecare data. Alege benzi adezive de uz medical cu livrare rapida din materiale netesute de diverse dimensiuni acum cu reducere exclusiv online, afisata in pagina de produs. Pretul benzilor adezive medicale din material netesut este cel mai bun de pe piata, benzile sunt usor de folosit si sigure, nu pun probleme la utilizarea in conditii mai complicate. Poti cumpara acum benzi adezive de diferite tipuri si marimi pentru spitale si cabinete medicale, livrabile oriunde in tara in cel mai scurt timp de la confirmarea comenzilor. MedAZ permite celor care comanda produse online sa plateasca prin virament bancar, cu orice card bancar sau ramburs, la primirea coletelor.

...
mai multe
Se afiseaza 1-20 din 20 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare