Cadre de mers

Cadrele de mers sunt dispozitive medicale utilizate de persoanele cu mobilitate redusa sau dificultati de echilibru pentru a le oferi sprijin si stabilitate in timpul mersului. Acestea sunt concepute pentru a asigura o deplasare sigura si confortabila si pentru a reduce riscul de caderi.

Cadrele de mers sunt fabricate din materiale durabile si rezistente, cum ar fi aluminiul sau otelul, pentru a asigura stabilitatea si suportul necesar. Acestea sunt proiectate ergonomic, avand manere moi si confortabile, care se pot regla in inaltime pentru a se potrivi nevoilor fiecarui utilizator.

Un aspect important al cadrului de mers este sistemul de picioare, care poate fi fix sau pliabil. Picioarele fixe ofera o stabilitate maxima, iar cele pliabile permit utilizatorului sa plieze si sa depoziteze usor cadrul de mers atunci cand nu este folosit.

Comanda online cadrele de mers din catalog

Cadrele de mers pot fi dotate cu roti sau cu picioare antialunecare, in functie de preferintele si nevoile utilizatorului. Rotile faciliteaza deplasarea si reduc efortul necesar in timpul mersului, in timp ce picioarele antialunecare asigura o aderenta buna pe orice suprafata.

Unele cadre de mers pot fi prevazute cu accesorii suplimentare, cum ar fi tavite pentru transportul de obiecte, buzunare pentru depozitarea lucrurilor personale sau suporturi pentru bastoane sau carje.

Indiferent de nevoile specifice ale utilizatorului, cadrele de mers sunt concepute pentru a oferi sprijin si incredere in timpul mersului, contribuind astfel la mentinerea unei mobilitati independente si a unei calitati de viata mai bune. Acestea sunt disponibile intr-o gama larga de modele si dimensiuni, astfel incat fiecare persoana sa poata gasi un cadru de mers potrivit nevoilor sale. 

...
mai multe
Se afiseaza 1-16 din 16 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare