Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Garouri Medicale

Din magazinul online MedAZ, specializat in comercializarea si distributia de produse si consumabile medicale de cea mai buna calitate, puteti cumpara la preturi bune dezinfectanti, manusi examinare latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea si depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule. Firma are doar produse de calitate premium in ofertele personalizate, ele sunt acreditate si avizate de Ministerul Sanatatii, sunt sigure si simplu de utilizat in conditii de siguranta pentru pacient si pentru cel care le foloseste. Livrate rapid si disponibile in permanenta online, articolele comercializate de MedAZ pot fi folosite in orice spatiu sau domeniu medical, sunt din materiale rezistente la uzura, de calitate superioara, special alese pentru un produs excelent.

Alege din Gama de Garouri cu Banda Elastica, cu Dispozitiv de Strangere, pentru Copii la Preturi Accesibile.

Calitatea produselor MedAZ poate fi testata foarte usor comandand online sau telefonic garouri de recoltare probe de sange, de exemplu. Garourile din magazinul online au banda elastica cu dispozitiv de strangere, sunt si pentru adulti, si pentru copii, permit o recoltare confortabila pentru pacient si rapida, pentru cel care preleveaza proba. Magazinul online cu garouri pentru institutii medicale comercializeaza doar produse de la firme de top din domeniul produselor medicale, materialele din care sunt facute sunt testate si sunt conforme cu toate normele existente in domeniul medical. Garouri medicale ieftine gasesti oricand in ofertele diversificate ale MedAZ, poti cumpara chiar acum garouri cu catarama, comenzile sunt preluate imediat si onorate in cel mai scurt timp posibil. Pretul garourilor medicale elastice este suficient de bun pentru a putea sa ai stocurile necesare pentru o perioada lunga de timp, poti alege garouri cu livrare rapida potrivite pentru nevoile unitatii medicale la orice ora, stocurile sunt actualizate in permanenta pe site asa ca vei sti cand produsul dorit revine pe stoc, in caz ca nu il gasesti pe moment.

...
mai multe
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare