Orteze medicale

Categoria de produse orteze medicale este destinata persoanelor care sufera de diverse afectiuni sau leziuni la nivelul sistemului musculo-scheletic. Aceste dispozitive medicale sunt create pentru a oferi suport, stabilizare si protectie in zonele afectate, contribuind la reducerea durerii si imbunatatirea functionalitatii.

Ortezele medicale pot fi utilizate intr-o varietate de afectiuni, precum fracturi, entorse, luxatii, leziuni ale ligamentelor, tendinita, artrita, sindromul de tunel carpian, scolioza sau alte deformari ale coloanei vertebrale. Acestea sunt disponibile intr-o gama larga de forme si dimensiuni, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui pacient.

Ortezele sunt confectionate din materiale durabile si rezistente, cum ar fi plasticul, metalul sau material textil, si sunt proiectate astfel incat sa se potriveasca perfect zonei afectate. Ele pot fi reglabile, pentru a permite ajustari personalizate in functie de nevoile individuale ale fiecarui pacient.

Comanda Orteze Medicale pe medAZ.ro

Exista o varietate de tipuri de orteze medicale, cum ar fi:
- Ortezele pentru mana si incheietura mainii: Acestea ofera suport si stabilitate pentru persoanele cu afectiuni cum ar fi sindromul de tunel carpian, artrita sau leziuni ale incheieturii mainii.
- Ortezele pentru genunchi: Acestea ajuta la stabilizarea genunchiului si reduc riscul de leziuni sau entorse, fiind adesea utilizate in timpul activitatilor sportive sau de reabilitare dupa o interventie chirurgicala.
- Ortezele pentru glezna: Acestea sunt concepute pentru a oferi suport si stabilitate in cazul leziunilor sau entorselor la nivelul gleznei, precum si in timpul recuperarii dupa o interventie chirurgicala.
- Ortezele pentru spate: Acestea sunt utilizate pentru a sustine si corecta postura si alinierea coloanei vertebrale, reducand astfel durerile de spate si imbunatatind mobilitatea.
- Ortezele pentru cot si umar: Acestea ajuta la stabilizarea articulatiilor cotului si umarului in cazul leziunilor sau afectiunilor cum ar fi tendinita sau bursita.

In concluzie, ortezele medicale sunt dispozitive esentiale in gestionarea si tratamentul afectiunilor musculo-scheletice. Acestea ofera suport, stabilitate si protectie pentru zonele afectate, permitand pacientilor sa se recupereze mai rapid si sa isi recapete functionalitatea normala. Este important sa consultati un specialist inainte de utilizarea unei orteze medicale, pentru a asigura o potrivire corecta si o utilizare adecvata.

...
mai multe
Se afiseaza 1-40 din 212 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare