Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Mese Medicale

MedAZ este o firma de distributie consumabile medicale si de laborator cu experienta care vinde la preturi mici toate tipurile de articole pentru spatii si domenii medicale diverse. Din ofertele curente fac parte dezinfectanti, manusi examinare latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea si depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule, toate cu preturi scazute si livrarea rapida. Brandurile producatoare au avizele de la Ministerul Sanatatii, produsele lor sunt de calitate superioara si din materiale rezistente pentru toate tipurile de activitati din unitatile medicale.

Comanda Online pe Site Mese pentru Instrumentar, Operatii, Interventii Chirurgicale, etc.

De la MedAZ puteti comanda telefonic sau via e-mail mese pentru instrumentar, pentru operatii, chirurgicale, veterinare. Modelele mobile au roti pivotante, corpuri metalice vopsite electrostatic, blaturi metalice si structuri complet demontabile. Indiferent ca veti cumpara mese ecograf, mese pentru aparate, simple sau cu trei sertare, masute instrumentar, tratament din inox cu doua blaturi, trei blaturi, cu manere orizontale, in magazinul online cu mese pentru examen ginecologic, infasat, ecograf, aparatura, instrumentar si altele veti gasi mereu cele mai bune oferte. Pretul la mese cu destinatie medicala este stabilit in functie de complexitatea lucrarii si de calitatea materialelor utilizate, toate produsele din aceasta subcategorie fiind executate doar la comanda, cu termene de executie de 7-14 zile. Daca veti alege acum o masa pentru echipament medical veti beneficia si de transport gratuit in Bucuresti, garantie de 24 de luni la toate produsele de calitate superioara fabricate in Romania. MedAZ asigura si consultanta de specialitate si informatii utile despre toate produsele comercializate, oferite cu promptitudine si seriozitate maxima de fiecare data cand sunt solicitate.

...
mai multe
Se afiseaza 1-26 din 26 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare