Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Manusi Menaj de Unica Folosinta

Magazinul online MedAZ are oferte variate care cuprind dezinfectanti, manusi examinare latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea si depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule, solutii integrate pentru orice spatiu sau domeniu medical. Consumabilele medicale si de laborator sunt de cea mai buna calitate, vin de la branduri mari de pe piata de profil, au fost testate si sunt eficiente, sigure pentru utilizare. Cu preturi mici si calitate ireprosabila produsele de la MedAZ se livreaza rapid, oriunde in tara, in conditii excelente, imediat dupa confirmarea comenzilor plasate telefonic sau via e-mail in doar cateva minute.

Cumpara Manusi de Unica Folosinta la Pret Redus.

De pe site-ul oficial poti achizitiona la preturi accesibile manusi menaj si manusi de unica folosinta ieftine. Manusile pentru menaj sunt realizate dintr-un amestec special din latex natural, sunt delicate, mainile sunt protejate excelent. Aceeasi protectie buna o ofera si manusile de unica folosita cumparate din magazinul online cu manusi pentru curatenie ieftine, asigurand o igiena riguroasa si protectie sporita la nivelul mainilor. Pretul manusilor pentru menaj Minut si OTI este afisat in pagina de produs, alaturi de fisele tehnice si de pagina de review-uri, in permanenta poti gasi promotii si discounturi aplicate preturilor de pe site. Alege manusi de menaj sau de unica folosinta cu livrare rapida si le vei avea mereu in timp util pentru a le folosi oricand ai nevoie de ele. MedAZ are in portofoliu doar branduri avizate de Ministerul Sanatatii, produse de top sigure si simplu de folosit in orice spatii si domenii medicale moderne.

...
mai multe
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare