Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Cupe pentru recoltarea probelor

In magazinul virtual MedAZ ofertele sunt mereu bune si generoase. Indiferent ca vei comanda produse si consumabile medicale sau pentru laboratoare vei primi articole sigure, din materiale atent selectionate, eficiente si simplu de folosit. Astfel vei putea comanda telefonic sau prin e-mail dezinfectanti, manusi examinare latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea si depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule. Produsele din catalogul online MedAZ provin de la branduri importante, avizate de Ministerul Sanatatii, de la firme care au investit in calitate si in siguranta. Fiecare articol este testat si garantat de producatori si de distribuitor, este livrat rapid in toata tara si poate fi utilizat in orice spatiu sau domeniu medical.

Comanda Online Cupe pentru Recoltare de Laborator Medical.

Consultantii MedAZ pot sa iti faca oferte personalizate pentru toate categoriile. De pilda, poti sa achizitionezi la preturi reduse varfuri, tuburi sau cupe, de diverse culori si marimi, pentru a lucra fara probleme in orice laborator medical. Varfurile galbene sunt compatibile cu pipetele Gilson, Eppendorf, Biohit, Finnpipette, Nichiryo, HTL, Socorex serie Akura, Dsg, Elkay, Genex, Jencons si au capat tesit. De pe site poti cumpara varfuri tip Eppendorf, tip Gilson, tuburi eppendorf conice, din PP, gradate cu capac, dar si cupe Cobas Bio. Alege varfuri albe, albastre sau galbene pentru analize de laborator si ai cutii cu pana la 1000 de bucati in functie de produsele comandate, produsele din aceasta categorie sunt livrate imediat dupa ce a fost confirmata comanda. Vezi pretul la varfuri, tuburi si cupe pentru laboratoarele medicale in pagina de produs si cumpara acum din magazinul online tuburi eppendorf sau cupe bio pentru analize medicale pentru unitatea spitaliceasca in care lucrezi.

...
mai multe
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare