Comprese Sterile si Nesterile

Magazinul online al firmei MedAZ, cu peste sapte ani de experienta pe piata, comercializeaza la preturi bune produse si consumabile medicale de cea mai buna calitate pentru toate tipurile de clienti. Pe site-ul oficial clientii pot comanda dezinfectanti, manusi examinare latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea si depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule. Consumabilele medicale sunt de la producatori romani si internationali de top, sunt din materiale de calitate si au caracteristici foarte bune pentru o utilizare sigura de fiecare data. Fiecare client al firmei primeste oferte personalizate, consultanta de specialitate si toate indrumarile necesare pentru o comanda telefonica sau via e-mail cat mai rapida.

Alege din Diversele Tipuri de Comprese Medicale din Tifon Steril sau Nesteril.

De la MedAZ poti sa iti iei pentru unitatea spitaliceasca in care lucrezi comprese tifon sterile, comprese material netesut, comprese tifon nesterile. Magazinul online cu comprese sterile sau nesterile le poate trimite oriunde in tara dupa confirmarea rapida a comenzilor, dupa momentul preluarii acestora. Pretul compreselor din tifon este afisat in pagina de produs si poate suferi modificari, se aplica reduceri si oferte speciale in functie de perioada din an in care accesati site-ul. Cumpara comprese sterile ieftine pentru cabinet medical cu un raport calitate-pret excelent si le vei putea folosi in orice spatiu sau domeniu medical. Produsele din aceasta subcategorie au toate avizele Ministerului Sanatatii, sunt rezistente si simplu de utilizat in orice conditii.

Cumpara Comprese Impaturite sau in Forma de Rola

Poti alege comprese medicale cu livrare rapida pentru a le putea folosi exact atunci cand e nevoie de ele, toate livrarile sunt asigurate de firme cu experienta, care au grija de produsul comandat pe toata durata transportului.

...
mai multe
Se afiseaza 1-37 din 37 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare