Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Sonde si Masti Medicale

Magazinul online MedAZ are o experienta de peste sapte ani in distributia si comercializarea de produse si consumabile medicale si de laborator de la cele mai bune firme de pe piata. Pe site veti gasi la orice ora dezinfectanti, manusi examinare latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea si depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule, solutii integrate de calitate la cele mai bune preturi. Articolele vandute de MedAZ sunt de calitate superioara, au toate aprobarile Ministerului Sanatatii, se livreaza in toata tara in cele mai bune conditii si sunt usor si sigur de utilizat.

Descopera Gama de Sonde Foley, Nelaton de Aspiratie sau Intubatie, Gastrice si de Alimentare.

De la MedAZ poti comanda foarte simplu, direct de pe site, sonde si masti originale, de calitate, din cele mai bune materiale disponibile pentru aceasta gama de produse. Magazinul online cu sonde medicale de diferite tipuri are in ofertele actuale sonde nazale pentru oxigen cu doua cai, sonde alimentare, sonde urinare, sonde aspiratie cu valva e control, accesorii si masti de oxigen rezistente si eficiente.

Cumpara Masti Medicale la Pret Redus

Pretul sondelor urinare foley, nelaton sau de aspiratie pentru spitale este afisat in fiecare pagina si este unul foarte mic, excelent raportat la calitatea produselor comercializate online. Fiecare set contine suficiente articole pentru o folosire timp de mai multe saptamani, pentru unitati spitalicesti mari. Alege sonde pentru alimentare cu livrare rapida si vei primi produsele oriunde in tara, transportul este profesionist si orice articol comandat va ajunge in siguranta la tine. Cumpara acum sonde ieftine pentru institutii medicale de la MedAZ pentru a putea sa iti desfasori activitatea zilnica in conditii optime si pentru a oferi pacientilor o ingrijire ca la carte.

...
mai multe
Se afiseaza 1-29 din 29 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare