Truse de Prim Ajutor

Firma MedAZ se ocupa de distributia de consumabile medicale si de laborator de cea mai buna calitate pentru toate tipurile de spatii sau domenii medicale. In gama diversificata de produse din magazinul online vom gasi dezinfectanti, manusi examinare latex, plasturi, fire sutura, produse chirurgicale, masti de protectie, halate medicale, recipiente pentru prelevarea si depozitarea probelor biologice, seringi, ace sau branule. Fiecare produs comandat via e-mail sau telefonic este de calitate superioara, din materiale bune, rezistente, este usor de folosit. Toate produsele din categoriile din magazinul online MedAZ sunt avizate si aprobate de Ministerul Sanatatii, se pot utiliza in orice conditii si in orice unitate spitaliceasca ce le solicita.

Comanda o Trusa de Prim Ajutor si Alte Produse pentru Acordarea Primului Ajutor in Situatii Exceptionale la Preturi Accesibile.

Produsele de prim ajutor sunt doar un exemplu de articole de calitate pe care le puteti cumpara de la MedAZ. Ele sunt special gandite pentru un prim ajutor eficient, veti putea comanda rapid kituri de prim ajutor pentru calatorii, pentru bucatarie si arsuri, pentru copii, punga igienica pentru voma, punga de gheata, kit reumplere trusa de prim ajutor sau truse chirurgicale complete, folii izoterme de supravietuire. In kit-ul de prim ajutor pentru calatorii vandut de magazinul de consumabile pentru prim ajutor vor putea fi gasite comprese sterile neaderente, role leucoplast, tampoane cu alcool, plasturi, de toate tipurile. Pretul online pentru pungi igienice, truse de resuscitare, folii izoterme este redus, in permanenta vom gasi promotii si discounturi semnificative. Alege truse pentru acordarea primului ajutor medical la preturi mici si ai transport rapid oriunde in tara, consultanta de specialitate si suport permanent, oricand ai nevoie. Comanda chiar acum truse de prim ajutor medical in cazuri de urgenta pentru a benefica de serviciile premium ale MedAZ si de calitatea produselor din ofertele curente.

...
mai multe
Se afiseaza 1-40 din 45 produs(e)
Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare