Informare: In data de 24.06, echipa medAZ.ro este in concediu de odihna, comenzile plasate in perioada 22.06 - 24.06 vor fi livrate cu prioritate incepand cu data de 25.06. Va multumim!

Foarte important de stiut!

Produsul este legit pentru retur? Cum procedez?

  1. Conform legii, poti returna produsele achizitionate in maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte ( in aceleasi conditii in care au fost livrate ) fara urme de uzura sau deterioare a produsului sau a ambalajului, fara sa fie purtat sau folosit, insotit de toate etichetele produsului si de documentele fiscale / factura fiscala.

  2. In cazul in care produsul intocmeste cerintele de mai sus, te rugam sa il ambalezi corespunzator si sa il expediezi printr-o firma de curierat rapid preferata ( nu prin Posta ), la adresa mentionata mai jos.

  3. Dupa primirea acestuia de catre colegii nostri, vei fi contactat pentru confirmare.

  4. In cazul in care produsul receptionat nu este conform dupa verificare, atunci acesta va fi trimis inapoi clientului dupa ce a fost informat telefonic de neconcordantele observate, iar suma platita initial nu va putea fi returnata.

  5. Returul trebuie anuntat pe mail la office@medaz.ro mentionand numele si prenumele, adresa unde s-a livrat, codul comenzii, numarul facturii si contul IBAN in care doriti sa primiti contravaloarea produsului. In contul indicat veti primi contravaloarea produsului, exceptand costul transportului.

  6. Adresa de retur este: Strada Oxigenului nr. 4A, Hala P4, Cernica, Ilfov

Cine plateste transportul in cazul returului?

Costul Transportului de retur este suportat de Medaz Life Consum SRL daca motivul returului are legatura cu un defect de fabricatie sau daca comanda trimisa nu corespunde cu ceea ce ai comandat.

In oricare alta situatie, in care razgandesti iar produsul este conform, transportul returului va fi suportat de tine, cat si pentru a primi un nou produs inlocuitor, daca este cazul.

In cat timp imi primesc banii inapoi?

Contravaloarea produsului se vireaza prin transfer bancar ( nu cash ), in maxim 14 zile calendaristice de la data receptiei produselor retur, in contul indicat de tine. In situatiile putin probabil in care produsul comandat nu corespunde cu cel primit, sau exista uzuri/defecte ale produsului, incercam sa grabim pe cat posibil returnarea sumei de bani, intr-un termen mai scurt de 14 zile, dar nu mai mare.

Medaz.ro va ofera produse medicale si consumabile medicale de calitate produse de Brand-uri de renume in domeniul medical, si totodata acreditate si avizate de Ministerul Sanatatii. Cu o experienta de peste 7 ani in acest domeniu, am format o paleta de produse medicale de calitate verificate de clientii nostri cu un feedback pozitiv in urma folosirii acestora.

Magazinul "medAZ.ro" face eforturi pentru a pastra integritatea si relevanta 100% a caracteristicilor, detaliilor si imaginilor produsului afisat. Specificatiile, inclusiv pozele si pretul sunt considerate doar pentru caracter informativ si pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Printre produsele noastre se gasesc: consumabile medicale, consumabile laborator, dezinfectanti medicali pentru suprafete, manusi de examinare din latex, nitril, vinil, manusi chirurgicale, produse chirurgicale, halate, seringi, ace, branule, eprubete, vacutainere, paturi de spital, scutece bebelusi, alexe, biberoane, plasturi, speculi vaginali, hartie videoprinter, gel ecografie si multe altele.

Produs adăugat la wishlist
Produs adaugat la lista de comparare